Close
Home
Over Ons
Lunch Menu
Dinner Menu
Groepen
Contact
English
Archiwa
Geen archieven om te tonen.
Kategorie
Geen categorieën
Warmoesstraat 16, 1012 JD Amsterdam.
020 - 627 4995
Facebook
Twitter
Instagram
Tripadvisor
Yelp
Home
Over Ons
Lunch Menu
Dinner Menu
Groepen
Contact
English
Home
Over Ons
Lunch Menu
Dinner Menu
Groepen
Contact
English
Onze
Dinner Menu
voorgerechten
Brood Kruidenboter
4,50
Met huisgemaakte Knoflookboter.
Broccolisoep
5,50
Een echte Hollandse Soep
Uiensoep
6,50
Gegratineerd met Gruyère Kaas.
Kaaslompia's
7,50
Licht pittige gerijpte oude Kaas met grove Mosterd dip.
Kalfscroquettes
8,50
Kalfcroquetjes met Mosterd.
Garnalencroquettes
9,50
Garnalencroquetjes met Truffelmayo.
Buratta
12,50
Italiaanse romige Kaas met Tomaten, Pijnboompitten en Pesto.
Gamba Pil Pil
12,50
Garnalen in pittige Knoflookolie.
Carpaccio
12,50
Met Truffelmayo, licht geroosterde Pijnboompitten, Rucolla en pittige Parmezaanse Kaas.
Borrel Mix
14,50
3 x Kaasloempias, 3 x kalfscroquetjes en 3x Ganalencroquetjes.
Hoofdgerechten
Le Steak 200GR
17,50
Kogelbiefstuk geserveerd met onze heerlijke pepersaus.
400GR
€ 29.9
Kipfilet
14,50
Gegrild en geserveerd met Champignonroomsaus.
Saté Ayam
14,50
Spiesje met stukjes Kip en onze huisgemaakte Satésaus.
Spareribs
14,50
Heerlijke Gemarineerde Spareribs uit de Oven.
Pasta Vegetariana
14,50
Pasta met Pesto, Groente en Tomatensaus.
Pasta Carbonara
15,50
Een klassieker met Spek en Roomsaus.
Zalm Filet
18,50
Gemarineerd en kort gegrild geserveerd met Dille saus.
Gamba's
21,60
Gegrild met Knoflook en Peterselie, geserveerd met Chillidip.
maaltijdsalades
Gemengde Salade
12,50
Sla, Komkommer, Tomaat, Paprika, gekookt Ei en Rode Uitjes met huisgemaakte dressing.
Kipsalade
14,50
Lauwwarme Kip met een Honingmosterd dressing.
Geitenkaas Salade
14,50
Licht verwarmde Geitenkaas met Honing, Walnoten en Bieslook.
Salade Niçoise
14,50
Tonijn, Komkommer, Tomaat, Paprika, Ansjovis, gekookt Ei, Rode Uitjes, Kappertjes met een Olijfolie dressing.
Kaasfondue's
Suisse Kaasfondue
21,40
Het originele Zwitsers Recept
Napoli Kaasfondue
22,30
Gruyère, Mozzarella, Zongedroogde Tomaten en Basilicum.
Aanbevolen
Karbeel Kaasfondue
22,70
Onze Topper met Drie soorten Kazen: Gruyère, Emmentaler en Blue d'Auvergne met een Tapenade van gedroogde Tomaten, Olijf en Knoflook.
Bretagne Kaasfondue
22,30
Fondue met gemarineerde Champignons en Rode Uitjes.
Ancienne Kaasfondue
21,70
Gruyère Kaas met grove Mosterd en pittige Kruiden.
Limbourg Kaasfondue
22,30
Traditionele Fondue op basis van Hertog Jan bier en Tijm.
Aanbevolen
La Truffe Kaasfondue
24,30
Fondue met truffel en gemarineerde champignons.
DESSERTS
Dame Blanche
7,50
Een klassiek dessert met Vanille ijs, warme Chocoladesaus en Slagroom.
Apfelstrudel
8,50
Bladerdeeg gevuld met stukjes Appel en Rozijnen, vergezeld met bolletjes Kaneelijs.
Crêpes Suzette
9,50
Flensje met Sinaasappelsaus, Grand Marnier en Vanille room ijs.
Bananasplit
8,50
Creatieve combinatie van verse Banaan, Stracciatella ijs, Hazelnoten en Slagroom.
Chocolade Fondant
8,50
Lava cake uit de oven met Vanille IJs.
Geen producten in de winkelwagen.